27 ian. 2011

Oliver Shanti - NEW AGE sau o apropiere mai mare de spiritualitate

     Oliver Shanti  nascut  la Ulrich Schulz pe16 noiembrie 1948 în Hamburg, cunoscut mai târziu ca Oliver Serano-Alve, este un muzician New Age
Fondator al trupei ,,Inkarnation,,  care a fost iniţial bazat pe muzică meditativă, şi mai târziu transformat în "Oliver Shanti & Friends". Din cauza de indisponibilitate a lui Oliver, restul grupului  continuă cu multi-instrumentalistul Margot Reisinger (cunoscut anterior ca Margot Vogl şi Margot Shanti)
Două piese de Oliver Shanti & Friends au fost prezentate în compilaţii Buddha Bar: "Onon Mweng (Rainbird)" în Buddha Bar compilarea II produse de Claude Challe şi "Sacral Nirvana" în Buddha Bar compilare III. Partea introductivă si instrumentala "Sacral Nirvana", efectuate cu sonor instrumental indian, a fost remixat de DJ Stone într-o versiune noua numita "Infinity''

      Oliver Shanti! Nu voi insista asupra vietii lui private, care este un dezastru total. In 2002 autoritatile germane au emis un mandat de arestare pe numele lui, fiind acuzat de abuzuri asupra a 314 minori, cu o recompensa de 3000. Shanti si trupa au fost daţi dispăruţi în acel moment,  dar a fost prins in data de 29 iunie 2008 in Lisabona Portugalia. A incercat sa se sinucida, dar nu a reusit si pe 4 decembrie 2009 a primit o pedeapsa de 6 ani si 10 luni, după ce tribunalul din Munchen l-a condamnat, avand 76 de capete de acuzare de abuz sexual.
       Dar sa revenim la muzica lui. Este superba. Cu adevarat superba. Pentru cei care sunt familiarizati cu stilurile new age si meditative nu mai trebuie sa spun nimic despre el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu