22 ian. 2011

Ce mancam azi?

Drob cu ciuperci

Ingrediente:8 oua , 10 cepe, 2 cutii ciuperci, 2 legaturi marar, 8 linguri faina, 1 lingurita piper, sare, 50g ulei.

Mod de preparare: Se taie ciupercile felii subtiri si se caleste ceapa tocata cam 10-15 minute,pana devine aurie. Se bat ouale spuma cu telul si se adauga piperul, mararul tocat si ceapa calita. Adaugati faina si amestecati cu telul , dupa care adaugati ciupercile felii si turnati compozitia intr-o tava tapetata cu faina. Se da la cuptor, la foc mic spre mediu pana se rumenesc( aproximativ 40 minute). Cand e gata rasturnati drobul pe o foaie de hartie curata si o infasurati pana se raceste ca sa absoarba grasimea. Se serveste rece.

Pofta buna!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu