17 ian. 2011

Ce mancam azi?

Pulpe de pui, surpriza

Ingrediente: 2 pulpe de pui (in functie de nr de persoane)2 fasii de ficat de porc2 fasii de cascaval afumat4 fasii de ardel sau gogosar proaspatsare,piper,oregano,cimbru,4 linguri ulei,2 catei de usturoio, ceapa,50 ml vin alb, o ceasca apa .

Mod de preparare:
Dupa ce am curatat si spalat pulpele, le uscam in prosop. Dezosim pulpa doar la partea superioara. Asezam in locul osului,fasii de ficat, cascaval si ardei. Prindem cu scobitori sa dam forma initiala a pulpei.Amestecam condimentele.Pudram pulpele cu acest amestec,le rumenim usor pe ambele parti in uleiul incins,adaugam ceapa, usturoiul,vinul si apa. Acoperim vasul si lasam sa scada lichidul.Servim cu piure de cartofi sau mamaliga si salata sau muraturi.

Pofta buna!!!

Un comentariu: